Etusivu

Sukupolvien yhteensaattamista jo vuodesta 1973

Suomen Sukututkimustoimisto Oy on maamme vanhin alan yritys, joka on perustettu vuonna 1973. Toimistoa johtaa sukututkimusopettaja Ritva Sampio. Hänkin on työskennellyt sukututkimuksen parissa jo lähes 40 vuotta.

Sukututkimus on hyvin suosittua nykyään ja harrastajia on Suomessa jo kymmeniä tuhansia. Hienoa kun sinäkin olet kiinnostunut!

Oletko saanut tai suunnittelet tilaavasi DNA-testin ja kaipaat apua testien tulkitsemiseen? Toimisto on selvittänyt jo monta kadonnutta isää ja esi-isää DNA-testien ja perinteisen sukututkimuksen avulla.

Haluaisitko selvittää oman sukusi ainutlaatuisen tarinan ammattilaisen avulla tai oletko harrastanut sukututkimusta ja haluaisit apua esimerkiksi MyHeritagen tai Genin sukupuiden rakentamiseen? Nimiluetteloiden lisäksi saat paljon muutakin arvokasta tietoa oman sukusi historiasta kun otat avuksesi sukututkimuksen ammattilaisen.

Sukututkimus on paljon muutakin kuin vanhoja mustavalkokuvia ja vaikeaselkoisia kirkonkirjoja. Se on välähdyksiä elämistä, jotka ovat olleet rakentamassa omaamme ja keino tutustua juuriimme: perimmäiseen kysymykseen siitä, kuka minä olen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveesi!

 

Tässä palanen Sahlgrenin suvun historiaa!

Gustaf Adolf Sahlgren 1860-1905

 

Vuoden 1734 lakikirjan kansilehden tietoa kotikirjastosta

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

Kotisivun kansikuva, Annie Spratt