Julkaisuja

 

Sukukirjojen ohella Suomen Sukututkimustoimisto Oy tekee hyvin paljon pienimuotoisia, vain omalle perheelle ja lähisuvulle tarkoitettuja tutkimuksia. Niitä tilataan usein mm. syntymäpäivälahjaksi. Tällöin sukututkimusta tehdään taaksepäin muutaman sukupolven verran ja asiakas voi halutessaan itse kerätä lähisuvun tiedot, tarinat ja valokuvat, jotka sitten liitetään mukaan julkaisuun. Näissä tapauksissa tutkimuksen painopiste ei ole henkilömäärä ja suvun laajuus, vaan mm. perimätieto, valokuvat, koulutodistukset ja ammatit lähisuvun osalta.

Tirkkosten sukuseuran kirja, Kaavin Tirkkoset II, Tuomas Tirkkosen, s. 1672, jälkeläisiä, sukukirja julkaistaan vuonna 2015.

Valkosten sukukirja I, julkaistu vuonna 1985, uusintapainos on työn alla.

Piristen sukuseuran kirja Kaavin Pirisistä julkaistu vuonna 2014

Tirkkosten sukuseuran kirja, Kaavin Tirkkoset I, Juhon, s. 1701, jälkeläisiä, julkaistiin kesällä 2013 ja sitä voi tilata suoraan sukuseuran sihteeriltä, Pirjo Ropposelta, e-mail: pirjoterttu.ropponen@pp.inet.fi

Valkosten sukuseuran kirja, Valkosten sukukirja IV julkaistiin vuonna 2011, sitä voi tilata suoraan sihteeriltä, Seija Ojalalta, e-mail: ojalat@suursaimaa.com

Petteri Pöyhösen Perilliset-sukukirjat, osat I-III, valmistuivat vuosina 2008-2011 ja niitä voi tilata suoraan sukuseuran sihteeriltä, Sirpa Huntsalalta, e-mail: huntsala@mbnet.fiSuomen Sukututkimustoimisto Oy:n perustaja, Seppo Sampio, k. 2005, teki pitkän uransa aikana n. 1000 sukuselvitystä. Työt olivat pienimillään muutaman sukupolven selvityksiä ja suurimmillaan sukuseuroille tehtyjä sukukirjoja. Hän teki myös pitäjänhistoriateoksiin liitteeksi mm. isäntäluetteloita. Seppo Sampio kirjoitti myös useita alan oppikirjoja mm. ensimmäisen sukututkimuksen oppaan jo v. 1975.