<< Etusivulle
 
Linkkejä
 
IT-arkkitehtuuri, coala.fi/palvelut/it-arkkitehtuuri, yleensä tämä tehdään projekteissa tai projektien tarpeisiin.
IT- arkkitehtuurityö pitäisi olla mukana jo hankevalmistelussa. Tietyt arkkitehtuurit (integraatioarkkitehtuuri ja teknologiaratkaisut) voivat palvella useita järjestelmäuudistuksia. Informaatioarkkitehtuuri taas on oleellinen rajapintojen suunnittelussa ja sillä myös varmistetaan integraatioarkkitehtuurissa asetettujen tavoitteiden toteutuminen.
Yrityksen (www.coala.fi/) konsultit ovat erikoistuneet kokonaisarkkitehtuuriin sekä prosessikehitykseen ja niihin liittyvään koulutukseen ja valmennukseen.
 
iPhone 6Plus kuoret ja muut suojakotelot kännyköihin ja tablet- laitteisiin voit tilata kätevästi netistä ilman toimituskuluja. Laaja valikoima erilaisia suojakuoria kaikkiin suosituimpiin puhelinmalleihin ja löytyy myös vanhempiin ja harvinaisempiin malleihin. Kun puhelimen varustaa suojakuorilla, saa puhelimesta haluamansa näköisen ja puhelin kestää huomattavasti paremmin kolhuja, eikä siihen tule naarmuja, jotka haittaavat toimintaa. Katso myös iPhone 5S kuoret sekä monet muut kuoret Applen puhelimiin. 
  
Antenniasennus Joensuu
Kokenut antenni- ja elektroniikka-alan huippuammattilainen Joensuusta.
Meiltä saat antenniasennus -palvelut ja lautasantennit sekä korjaamme kaikki antenni- ja kaapeliviat Itä-Suomen alueella. Kohteinamme ovat niin yksityisasunnot, rivi- ja pienkerrostalot kuin liikerakennuksetkin.
Meiltä saat nopeaa apua edullisin hinnoin. Antenniasentaja palvelee kaikissa ongelmissa mitkä televisiosi katsomista vain voivat häiritä. Meille voit soittaa myös viikonloppuisin, tulemme auttamaan TV-kuvasi korjaamisessa tai tekemään antenniasennustyöt ajankohdasta riippumatta! Toimitamme myös valvontakamerat Joensuu -seudulla ja Pohjois-Karjalassa. Samalla hoituu myös kameroiden asennus.
 
Käytetyt kannettavat tietokoneet
Käytetty tietokone on nyt turvallinen ostos. Lähes kaikille malleille saat 12 kuukauden vaihtotakuun. Jos laitteeseen tulee vika takuuaikana se korjataan, vaihdetaan samanlaiseen tai vastaavaan. Turvallista, eikö totta?
Yrityksemme on erikoistunut käytettyjen tietokoneiden myyntiin, josta sillä on pitkä kokemus niiden myynnistä. Käytetty kannettava tietokone on monessa suhteessa hyvä ratkaisu niin kotiin kuin yritykseenkin. 250-350 euron hintaluokassa oleva käytetty kannettava tai pöytäkone on usein huomattavasti tehokkaampi kuin marketista ostettu uusi 500 euron kone.
Meiltä myös Salli Satulatuolit ja käytetyt satulatuolit
Laadukas satulatuoli ja korkeussäädöllä varustettu pöytä ovat samanhintaisia kuin muutkin hyvät kalusteet, mutta vähentämällä vaivoja ne parantavat työn tuottavuutta kymmenillä prosenteilla, jolloin aktiiviset työvuodet lisääntyvät.
Käytetyn tietokoneen osto on monille hyvä ratkaisu, varsinkin jos ei tarvitse ihan viimeistä huutoa olevia vehkeitä. Vanhemman koneen voi aika huoletta ostaa kunhan muistaa muutaman perusasian sen hankkimisessa. Sitä varten kannattaa lukea opas käytetyn tietokoneen ostamisesta.
 
Uuden tekniikan korjaus kotikonstein
Aina ei tarvi ammattilaista tietokoneen tai television korjaukseen. Pätevä perheenisä osaa itsekin korjata kaiken sen minkä lapset rikkovat tai mikä vanhuuttaan hajoaa. Vähän työkaluja ja reipasta mieltä niin alkaa laitteet taas toimimaan.
Eri asia on sitten se, että tarviiko lasten katsoa televisiosta ihan kaikkea mitä sieltä näytetään. Monen mielestä television nykytarjonta lapsille alkaa olemaan vähän turhan rankkaa tavaraa.
 
Valokuvaus ilmasta käsin on lisännyt suosiotaan huimasti viime vuosina, koska siihen sopivia kuvauskoptereita on tullut markkinoille reilusti ja niiden hinta on kuluttajillekin sopiva. Samalla on myös tippunut ilmakuvaus -palveluiden hinta. Parikymmentä vuotta sitten jos halusi ilmakuvan omasta talostaan niin sai kyllä maksaa itsensä kipeäksi. Nykyään ilmakuvaus hinta on aivan eri luokkaa, jo alle satasella saa valokuvan haluamastaan kohteesta. Myös videokuvaus onnistuu ilmasta käsin, mikä on kätevää esim. kaikenlaisille tapahtumille.
Toki moni haluaa nykyään myös perinteisiä valokuvia. Vaikka kaikilla onkin oma puhelin, jolla kuvia voi ottaa niin moniin tilaisuuksiin halutaan kuitenkin ammattimainen valokuvaaja. Silloin kuvakulmat ja kuvien laatu on kuitenkin ihan eri luokkaa kuin nopeasti räiskityt kännykkäkamerakuvat. Hyvä valokuvaaja Vaasa -seudulla kuvaa myös perhekuvia ja vaikka valmistujaisia.
 
Uutta tekniikkaa käytettäessä ei varmaan tule usein ajatelleeksi, että niinkin harvinaiselta kuullostava aine kuin vety on mukana aika monessa teknisessä laitteessa. Alkaen metallien jalostuksesta ja onhan vety myös ratkaisevassa asemassa kun aurinko tuottaa valoa ja lämpöä. Sitä voi miettiä kun ruuvaa aurinkopaneeleita katolle kiinni.

Mustesuihkutulostimien kasetit ja mustekasettien täyttö
Tyhjä mustekasetti voidaan täyttää uudelleen. Täytämme mustat ja värilliset mustekasettisi alkuperäistä vastaavalla laadukkaalla musteella. Kasetin tulostusjälki täytyy olla ennen täyttöä hyvä. Tällöin täytetty kasetti antaa täytettynäkin hyvän tulostusjäljen. Valmistajan siruestoista johtuen joissakin tulostinmalleissa täytetty kasetti ei näytä ns. musteen määrää täytön jälkeen, mutta tulostaa normaalisti. Mustekasetin täyttö on edullisin vaihtoehto.

Lasertulostimien kasetit ja laserkasettien täyttö
Tyhjä laserkasetti voidaan pelkästään täyttää uudelleen, jolloin kasettiin ei vaihdeta ns. kuluvia osia jokaisen täytön yhteydessä ,jolloin hinta jää erittäin edulliseksi. Täytämme kasetit merkkikohtaisilla testatuilla jauheilla. Laserkasetin täyttö on edullisin vaihtoehto.