<< Etusivulle
 


 
 
Kurottajapalvelu Helsinki
Suoritamme kurottajapalvelut pääkaupunkiseudulla (tavaroiden nostot ja siirrot). Avant vuokraus Helsinki: Meiltä voit myös vuokrata pienkuormaajan Avant sekä pyöräkuormaajan. Myös kurottajan vuokraus onnistuu. Tarvittaessa mukaan myös ammattitaitoinen kuljettaja.
 
Asbestikartoitus hinta
Asbestikartoitus pitää tehdä kaikissa rakennushankkeissa. Uusi laki toi vähän lisävelvoitteita taloyhtiöihin. Miten tämä uusi asbestilaki vaikuttaa käytännössä.
Asbesti on monien kuitumineraalien yhteisnimitys. Sitä käytetään esim. sidosaineena ja tulenkestävänä eristeenä. Kun talojen rakenteita puretaan, asbestista irtoavat ainesosat ovat terveydelle erittäin vaarallisia hengitysilmassa. Rakennustyömaiden turvallisuutta on tarkoitus parantaa uuden lain avulla.
 
 
Lattialämmitys Salo
Toimii Warmia- ja Coolia -edustajana alueena Salon seutu, Paimio ja Somero.
Olemme toimineet jo 12 vuoden ajan Warmia -lattialämmitysjärjestelmien parissa ja toteuttaneet yli 500 kohdetta pienistä keittiöistä isoihin halleihin avaimet käteen -periaatteella. 
Viihtyisän kodin taloudellinen lämmitysratkaisu
Luotettava vesikiertoinen Warmia-lattialämmitys on käytössä huoleton, yksilöllisesti suunniteltu ja edullinen tapa lämmittää. Vedottomasti tasaista lämpöä tuottava järjestelmä luo asumisviihtyvyydelle kodikkaan perustan.
Ja samalta suunnalta saat myös kiinteistöpalvelut eli kaikenlaiset ulko- ja sisämaalaukset onnistuu, samoin hoituu vaikka rännien putsaus ja vaikka pensasaidan leikkaus.
 
Rännit ja sadevesikourut Mikkeli
sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden asennuksiin erikoistunut yritys. Pienenä yrityksenä voimme tarjota nopeaa, ammattitaitoista ja edullista palvelua. Toimitamme tuotteet ja asennamme ne paikoilleen tai vaihtoehtoisesti myymme tuotteemme myös tarvikkeina , eli voit ostaa meiltä tuotteet ja asentaa itse. Valikoimastamme löytyy mm. sadevesi- ja kattoturvatuotteet, kuten kourut, syöksytorvet, tikkaat, hoitosillat, lumiesteet ja hinta on varmasti kohdallaan. Maalaamme / vaihdamme tarvittaessa myös otsalaudat.
Laadukas sadevesijärjestelmä näyttää hyvät puolensa vasta vuosien mittaan. Kunnolliset ja oikein asennetut vesikourut eivät ala vuotamaan pitkänkään ajan kuluttua Suomen talven kovissa olosuhteissa.
 
Rakennusliike, jolta löytyy kymmenien vuosien kokemus. Saman katon alta saat kaikki palvelut maanrakennukseen ja remontointiin, onnistuu myös uudisrakentaminen ja viemärien avaus. Eli jos ei kiinnosta itse alkaa nikkaroimaan kaikkea niin ota yhteyttä alan ammattilaisiin.
Toki pieniä rakennustöitä voi tehdä helposti itsekin ajan kuluksi. Esimerkiksi suihkujakkara on helppo nikkaroida tai kuten yksi pätevä tee-se-itse-mies: teki puusta apua äitinsä saniteettiasiointiin, wc istuinkoroke syntyi omalla pajalla.
Ainakin vaativimpiin kodin remontteihin kannattaa ihan suosiolla hankkia ammattilaiset tekemään homma. Esimerkiksi kylpyhuoneremontit ovat sellaisia, että ei pidä lähteä ihan omin päin touhuamaan. Kannattaa ainakin hankkia erittäin hyvät pohjatiedot ensin eri työvaiheista, jotta voi ainakin vaativimpiin töihin palkata ammattimiehen ja säästää omalla työllä tekemällä helpommat työt itse.
Kotona jos remontoi niin paljon löytyy helpompiakin kohteita itse tehtäväksi, tällaisia ovat muun muaassa maalaus- ja tapetointityöt sekä väliseinän rakennus. Niissä ei pysty kovin helposti tekemään sellaisia virheitä, joista voisi aiheutua vakampia ongelmia myöhemmin.
 
Talon rakennus tomaateille
Moni on päätynyt rakentamaan kasvihuoneen vanhasta ylijäämälaudasta ja liiterin nurkkaan jääneistä vanhoista ikkunoista. Pienellä vaivannäöllä syntyy oiva kasvatuspaikka hyvinkin pienellä budjetilla. Vähän jos on jäänyt kakkosnelosta niin niistähän jo runko syntyy, samoin kattorakenteet. Siihen sitten vanhat ikkunat ja valmista tulee. Moni värkkäilee sellaisen myös ihan uudesta puutavarasta, kaikille kun ei ole jäänyt metritolkulla vanhaa parrua kasvihuoneen rungoksi. Lopputuloksella nyt ei varmaan ole suurta eroa siinä, onko runkotolpat olleet kuivassa säilytystilassa useamman vuoden vai onko ne juuri haettu rautakaupasta. Oleellisempaa kasvihuoneen rakennuksessa on kuitenkin se, että rakentaja tietää mitä tekee ja viitsii tehdä sen huolella.
Tai jos kasvihuone ei ole ajankohtainen, mutta vekarat vaativat itselleen taloa niin leikkimökkihän se tietysti löytyy monelta pihalta. Niitäkin on tarjolla monenlaisia, se on sitten itsestä kiinni alkaako itse rakentamaan vai ostaako valmiin paketin. Kaupat on pullollaan eri kokoisia ja näköisiä asuntoja pienille ihmisille. Tietysti voi käydä niin kuin tässä tapauksessa, kun kauppojen valmiit mallit eivät kelvanneet jälkikasvulle. Prinsessa tiesi minkälaisen leikkimökin halusi ja prinsessa piirsi sen paperille. Eipä jäänyt isäparalle muuta vaihtoehtoa kuin rakentaa leikkimökki pikkuprinsessan kuvien pohjalta. Jos leikkimökistä tekee sellaisen vanhanmallin tupatyylisen ratkaisun niin sen ympärille sopii hyvin heinäseiväsaita. Sellaisen voi tehdä ihan perinteiseen tyyliin punomalla seipäät kiinni toisiinsa tai sitten vähän oikaista siinä työvaiheessa ja käyttää runkonaulaita.
 
Kestävät ja laadukkaat betonityöt
Toteutamme yksilöllisesti räätälöidyt betonilattiat ammattitaidolla ja sovitussa aikataulussa. 
Huolellisesti tehty lattiavalu on rakennuksen kokonaislaadun takaamiseksi välttämätöntä ja on peruslähtökohta kaikissa kohteissamme. 
Palveluihimme kuuluu lattioiden valut, pintatyöt ja saneerauskorjaukset.
Meillä on kokemusta sekä liike- ja teollisuus että yksityisrakentamisesta.
 
Tai jos olet rakennusalan ammattilainen niin rakennusliiton paikkakuntakohtaisiin osastoihin kannattaa tutustua. Jäsenille järjestetään kaikenlaista virkistystoimintaa ja muuta alaan liittyvää aktiviteettia.
 
Tiiviysmittaus, tiiveysmittaus
Tiiviysmittaus tarkoittaa rakennuksen ulkovaipan ilmavuotoluvun n50 ja q50 määrittämistä 50 Pa:n paine-erossa. Paine-ero tehdään painekokeella, jonka aikana rakennus ali- tai ylipaineistetaan ilmanpitävyyden tutkimiseksi.
Tiiviysmittaustulokseksi saadaan aina n50-luku sekä q50-luku. N50 1/h kertoo, kuinka monta kertaa rakennuksen lämmin ilmatilavuus vaihtuu 50Pa:n ali- tai ylipaineessa ilmavuotokohtien kautta. Q50 m3/(h m2) kertoo vuotoilmavirran tunnissa rakennuksen vaipan pinta-alaa kohden. Vaipan pinta-ala lasketaan sisäpuolelta sisämittojen mukaan seinät, katto ja lattia.
 
Hyttysverkot ja hyönteisverkot
Valmistamme korkealaatuisia hyttysverkkoja ja hyönteisverkkoja ikkunateollisuudelle ja talotehtaille sekä mittatilaustyönä yksityisille asiakkaille. Malleja on runsaasti, valikoima on monipuolinen. Meiltä löytyy sopiva malli jokaisen talon tyyliin ja ympäristöön. Hyttysverkkoja on saatavilla kaikissa RAL-väreissä. 
Kestävät ja kotimaiset hyttysverkot ja hyönteisverkot pitävät ötökät ulkona.
Hyttysverkot on helppo asentaa paikalleen ja pitää puhtaana.
Hyttysverkot sulautuvat ikkunaan lähes huomaamattomasti.
Hyttysverkot / hyönteisverkot voidaan asentaa ikkunan pinta- tai sisäpuolelle.