<< Etusivulle
 
Linkit
 


 
Autohuolto Kemi
Ammattitaitoinen ja edullinen autohuolto Kemissä Kankaantiellä.
Vankalla kokemuksella hoidamme kaikkien automerkkien autohuoltopalvelut Kemin seudulla. Asiakaskuntamme koostuu Kemin lisäksi lähinnä Tornion, Simon ja Keminmaan asukkaista.
Teemme autohuolto- ja korjaustyöt aina ehdottomasti asiakkaan toiveita kuunnellen!
Lue myös tarinoita autoilusta Suomen mutkaisilla ja vaarallisilla teillä. Olet varmaan itsekin törmännyt samanlaisiin tilanteisiin monta kertaa. Niitä kun sattuu tuolla tien päällä jatkuvasti.
 
Kesärenkaat, talvirenkaat, renkaiden vaihto, moottoripyörän talvisäilytys Helsinki
Meiltä saat myös vanteet ja kaikki rengastyöt. Tarjolla paikkoja moottoripyörän talvisäilytykseen sekä veneiden kiillotus, vahaus ja veneiden keraaminen pinnoitus.
 
Traktoreiden, puimureiden ja maatalouskoneiden korjaus ja huolto Joensuu
Joensuussa toimiva maatalouskoneiden ja traktoreiden huoltoon ja korjauksiin erikoistunut yritys. Olemme tarjonneet apua jo vuodesta 1994 ja omistajalla on lähes neljänkymmenen vuoden kokemus traktorien ja maatalouskoneiden huollosta.
Tarjoamme osaavaa apua ja huollamme tinkimättömällä ammattitaidolla koneen kuin koneen. Traktoreiden korjausten lisäksi teemme ilmastointijärjestelmien korjaustöitä kaikkiin erilaisiin maatalouskoneisiin.
 
Tarinoita Amerikanauton omistamisesta
V8:n kanssa joutuu kaikenlaisiin mukaviin tapahtumiin. Amerikkalainen auto tarjoaa kaikki suuret tunteet ilosta suruun. Kaikkea autoilun ihanuuksia voi edestään löytää. Vanhan jenkkiauton omistajalle auto on paljon enemmän kuin pelkkä kulkuneuvo, se on asia, joka tarjoaa suuria tunteita laidasta laitaan. Joskus hermot menee polttoainesysteemin tai sähköjen kanssa, joskus laittamisen onnistuminen tarjoaa suurta euforiaa. Sellaista on auton omistaminen.
Kaikkia ei tietysti kiinnosta vanhojen autojen kanssa touhuaminen. Monellehan auto on vain kulkuväline ilman sen suurempia tunnesiteitä. Silloin kannattaa määräaikaishuoltojen ja muiden lisäksi miettiä myös auton optimointia. Se vähentää bensan kulutusta ja tekee autosta muutenkin mukavamman ajettavan. Ja mikä varmaan tärkeintä monelle: kiihtyvyys paranee.
Ja niitä määräaikaishuoltoja jos etsii tai muuten sattuu oleman autokorjaamon tarvetta niin internet on hyvä paikka etsiä niitä. Yhtä lailla löytyy myös myytäviä autoja, uudempaa ja vanhempaa mallia.
 
Hinaus Oulu, hinauspalvelu Muhos ja Rovaniemi
Täyden palvelun hinausliike, jonka toiminta-alueena koko Pohjois-Suomi, Pohjois-Pohjanmaa ja Lappi. Päivystyspisteet kolmella eri paikkakunnalla: Oulu, Muhos ja Rovaniemi. 
Hartikainen palvelee koko Pohjois-Suomessa kaikkia tien päälle jääneitä. Meillä on jo 30-vuoden kokemus hinauspalveluista. Meiltä saat hinaukset sekä käynnistysavut, ovienavaukset, tielle nostot ja tielle vedot.