<< Etusivulle
 
Linkkejä

crystalia.fi/
Siivouspalvelu Lahti Crystalia tarjoaa laadukasta siivousta niin yrityksille kuin yksityisillekin. Firmoille tarjolla on toimistosiivouksia ja taloyhtiöille omat palvelunsa. Kuluttaja-asiakkaat voivat tilata vaikkapa muuttosiivouksen tai juhlapyhäsiivouksen. Yhtä lailla hoituu ikkunoiden pesu ja säännölliset viikkosiivoukset. Mitä vaan asiakas siivoojalta haluaa. Crystalia luo luksusta arkeesi.

Sushi Jyväskylä
Jos sushista tykkää niin ei sitä aina tarvi itse alkaa tekemään. Voi tilata netistä ja käydä hakemassa kotiin syötäväksi. Tarjolla on erilaisia sushi -ruokia, joita voi tilata sopivan määrän.
 
Saneco
Luontoystävällisyys on päivän sana ja sitä pitäisi toteuttaa myös wc-tiloissa. Vedetön pisuaari on tästä yksi hyvä esimerkki. Se ei tarvitse ollenkaan vettä eikä sähköä, mutta silti pysyy täysin hajuttomana. Vedetön pisuaari aiheuttaa suuret säästöt jo asennusvaiheessa kun ei tarvitse asentaa vesijohtoja eikä sähköjä. Ja säästöt suurenevät koko ajan, koska vesilaskua ei kerry, eikä myöskään sähkölaskua. Niinpä vedetön pisuaari on myös hyvin taloudellinen ratkaisu.

Inva apuvälineet autoon ja asuntoon
Toteuttaa invapalveluja kunnille, yhteisöille, taloyhtiöille, vakuutusyhtiöille, yrityksille ja yksityisille henkilöille suunnittelusta - toteuttamiseen.
Asunnon muutostyöt Muutostöiden tarvekartoitus, Nostimet / porrasnostimet / hissit / luiskat Sähköinen ovenavaus ja ympäristöhallinta Pesutilan suihkutuolit, kaidevarusteet ja saunan laudehissit. Näitä tuotteita voit tilata myös netistä, mm. ortoosit eli niveltuet ovat usein tarvittu artikkeli. Tällaisia niveltukia on paljon erilaisia, yksi suosituimpia malleja on peukalotuki.

Sisustussuunnittelija Vantaa
Jos olet palkkaamassa sisustussuunnittelijaa niin varmistu, että hän suhtautuu työhönsä intohimoisesti ja on oikeasti halukas suunnittelemaan kodistasi tai työpaikastasi sinun persoonallisuutesi näköisen kokonaisuuden. Hyvässä sisustussuunnittelussa työ tehdään lämmöllä ja suurella sydämellä, jotta lopputulos on varmasti asiakkaan näköinen kokonaisuus, johon kaikki ovat tyytyväisiä.

Siivous Oulu
Siivouspalvelu pitää Oulun seudun kotitaloudet, yritykset ja taloyhtiöt siistinä ja raikkaana. Meiltä onnistuu niin kotisiivous kuin yrityssiivouskin.
Palvelemme Oulussa ja lähikunnissa (mm. Kempele, Jääli, Oulunsalo, Kiiminki).
Hinkkaamme rappukäytävät miellyttäviksi, puunaamme pois kodin pölyt ja näytämme moppia toimiston likaisille lattioille. Sohvan pesu ja mattojen pesu sekä kotisiivous on meille tuttua. Tarjoamme palvelut sinulle kilpailukykyisin hinnoin — laatua unohtamatta. Eli siinä vaiheessa kun mies ei innostu siivouksesta niin voi olla helpompaa tilata siivouspalvelu tai sitten hankkia siivousvälineet, joilla mieskin voisi pitää siivousta jopa hauskana ajanvietteenä.
 
Ammattijärjestäjä
Kun eteisessä kaapit pursuaa ja keittiö on sekaisin kuin seinäkello niin voi olla tarpeen tilata ammattijärjestäjä auttamaan. Vielä jos saunakin on otettu epämääräisen romun varastoksi ja työpöydällä paperit on sekaisin ja koko kämppä siivouksen tarpeessa. Onko makuuhuonekin täynnä vaatteita ja vaatehuoneeseen ei mahdu enää mitään uutta.
 
 
Kuinka elää pitkään
Maapallolta löytyy muutama kylä, joissa asukkaista todella suuri osa elää yli satavuotiaaksi. Yksi tällainen on 2000 asukkaan kylä Italiassa, 150km Napolista etelään. Heidän vinkkinsä pitkän iän saavuttamiseksi ovat hyvin yksinkertaisia: koti täytyisi pitää samassa kylässä koko elämän ja pienestä pitäen täytyisi tehdä ruumiillista työtä, he ovat jo pienenä tehneet raskaita kotitöitä kuten erilaista maanviljelyä. Ruuanlaitossa suositaan läheltä pyydettyä kalaa ja oman maan vihanneksia. Pieni viinitilkka päivittäin ei ole pahaksi.
 
Tarinoita suomalaisten kodeista
Ei aina tarvi tilata ammattilaista jos kotona tarvii joku pikkuaskare tehdä. Joskus voi hoitaa asiat ihan itsekin. Eihän kaikkien luona käy aina siivojaa tai metsuria. Sitä voi tietysti miettiä, että onko se aina viisain ratkaisu.
 
Helppoja ja nopeita ruokareseptejä joka kotiin
Niille, joita ei kiinnosta viettää tuntitolkulla aikaa keittiössä. Maistuvat ateriat voi loihtia ihan hetkessäkin ilman suuren luokan rahallisiakin panostuksia. Muutama minuutti ja ruoka on valmis. Ja siihen aikaan on laskettu myös jälkien siivous. 

Kodin siivous palvelu, kotiapu Tampere
Pirkanmaan talousalueella kotisiivoukset sekä ikäihmisten ja muiden apua tarvitsevien kotiapupalvelut (kaupassa käynti, arkiaskareiden hoitaminen, yms yms) vankalla ammattitaidolla. 
Asiakkaan tyytyväisyys on prioriteetti numero yksi, josta en suostu tinkimään. Työn laadun on oltava hyvää ja ammattimaista mikä takaa sen, että molemmat ovat tyytyväisiä, sekä asiakas että työn tekijä. 
 
Tai jos englanti taittuu, niin reseptejä kotikokeille löytyy täältä. Helppoa ja nopeaa ruuanlaittoa, se on monelle nykypäivän kokille kaikkein oleellisin asia.
 
Hautauspalvelut Helsinki
Työskentelemme surun ja menetysten lähellä, mutta palvelemme elämää. 
Kunnioitamme jokaisen toimeksiantajamme henkilökohtaista vakaumusta.
Toimimme surukotien perinteiden ja toiveiden velvoittamalla vakavuudella.
Tiedostamme, että hautajaiset ovat ainutkertainen tapahtuma kunkin kohdalla.
Kunnioitamme aina surukotien toiveita ja vakaumusta.
Noudatamme äärimmäistä tarkkuutta ja huolellisuutta pienintä yksityiskohtaa myöten.
Olemme vaitiolovelvollisia meille uskotuista asioista.