<< Etusivulle
 
Linkit

 

 
Järjestyksenvalvonta Helsinki
Monipuolisia turvallisuuspalveluita tarjoava kotimainen yritys, jonka pääasialliset alat ovat järjestyksenvalvonta –ja vartiointipalvelut.
Yrityksellä on poliisihallituksen myöntämä vartioimisliikelupa, joka oikeuttaa toimimaan koko Suomen alueella.
Meille tärkeää on ammattitaito ja asiakaspalvelu. Yrityksestä löytyy pitkä kokemus erilaisista turva-alan tehtävistä sekä yksityiseltä että julkiselta turvallisuusalalta.
 
Isännöitsijä Seinäjoki
nykyaikainen isännöitsijätoimisto palvelee asunto-osakeyhtiöitä laadukkaasti ja asiantuntemuksella. Hyvä isännöitsijä ei käännä selkää pienillekään yhtiöille, vaan pyrkii tyytyväisiin asiakkaisiin tarpeiden mukaisella ja yksilöllisellä palvelulla. Kaikkiin asiakassuhteisiin panostetaan tosissaan. Päätavoite on pitkäaikaiset asiakassuhteet ja tyytyväinen asiakas.
 
Scientific writing service
This service provides you professional and flexible help to guide you through the publication process of preparing scientific articles in the fields of biology, chemistry, ecology and biochemistry. 
They offer personalised services for scientific writing and editing with the aim to get in a reasonable time your article published.
 
Ravintolan kirjanpito
Tilitoimisto Espoossa on erikoistunut ravintolan kirjanpitoon. Osa ravintoloista haluaa tietää tarkkaan kirjanpitonsa hinnan ennalta. Heille on tarjolla kiinteä kuukausiveloitus. Tätä varten sovitaan tapaaminen, jolloin on hyvä olla saatavilla kirjanpidon edellinen pääkirja ja tuloslaskelma, ja ainakin yhden kuukauden kirjanpitomateriaalit näytettäväksi. Tällöin kirjanpitäjä voi tehdä tarjouksen kuukausittaisesta kirjanpidosta. 

 
Verkkopankin tunnuslukusovellus
Jos paperinen tunnuslukulista tuntuu turvallisuusriskiltä (senhän voi vaikka hukata) niin ei hätää, se on jäämässä historiaan ja tilalle tulee älypuhelinsovellus, jonka avulla nettipankkiin kirjaudutaan. Pankit ovat pikkuhiljaa siirtymässä tällaiseen, mutta jos et omista älypuhelinta niin ei hätää. Siirtyminen ei tapahdu hetkessä ja vaihtoehtojakin tulee, esim. taskulaskimen näköinen tunnuslukulaite, joka kytketään tietokoneeseen.
 
Ohjeita rahan käyttöön
Jos tuntuu, että luottokorttilaskut ja osamaksut sun muut täyttävät hyllyn, niin tutustu tähän hienoon ratkaisuun. Se on ollut jo pitkään käytössä kännyköissä, joten miksei tuota kannattaisi kokeilla myös raha-asioissa.
Toinen rahaan liittyvä asia on se, kun aletaan määrittämään yrityksen arvoa. Firmallahan on periaatteessa kaksi arvoa: substanssiarvo ja tuottoarvo. Yleensä käytetään aina jälkimmäistä, koska yrityshän ostetaan sen takia, että se tuottaa jatkossa rahaa uudelle omistajalle. Joka tapauksessa jos yritystään on myymässä niin kannattaa panostaa arvon todelliseen selvittämiseen.
 
Työelämässä olennaisen tärkeä asia on työntekijöiden viihtyvyys ja motivaatio työpaikalla. Ja se ei ole pelkästään palkasta kiinni, vaan työntekijöiden motivointi on paljon muutakin kuin pieni palkankorotus tai provisiot. Hyvin oleellista on myös mahdollisuus kehittyä työssä ja edetä uralla.
 
Mediavalmennus
Annatko haastatteluja medialle yrityksesi/organisaatiosi edustajana?
Onko sinua kysytty haastateltavaksi, mutta et rohkene mennä, koska tarvitset tukea ja neuvoja?
Kehity entistä vakuuttavammaksi ja menestyksekkäämmäksi mediaesiintyjäksi kokeneen viestinnän ammattilaisen valmennuksessa. Mediavalmennuksen käytyäsi olet valmis kohtaamaan toimittajia, ydinviestisi ovat kirkastuneet ja olet harjaantunut haastateltavana ja esiintyjänä.
 
Jos muuten vaan etsit netistä eri alojen palveluja ja tuotteita niin siinä on hyvänä apuna erilaisia hakupalveluja tuottavat sivustot. Näiltä sivuilta löytyy oikea yritys palvelemaan sinua, asuitpa sitten pääkaupunkiseudulla, Lapissa tai jossain siinä välillä. Yrityksen nettisivuihin tutustuminen antaa jo hyvän kuvan yrityksen toiminnasta ja ostopäätöksen tekeminen helpottuu.
 
 
Kilpailuta kirjanpito
Kilpailutamme yritysten taloushallinnon palveluita. Olemme erikoistuneet pienyritysten kirjanpitopalveluiden kilpailuttamiseen, sekä helpottamaan uusia yrityksiä tilitoimiston valitsemisessa.
Palvelu sopii kaikille yritysmuodoille, olitpa sitten ammatinharjoittaja, toiminimi tai osakeyhtiön edustaja.
Suunnittelemamme tarjouspyyntölomake on tehty yhteistyössä kokeneiden kirjanpitäjien ja pitkän linjan yrittäjien kanssa. 
 
 
AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivät 2015
Teemat 2015: Arviointi ja vaikuttavuus, Asiantuntijuus ja ammatillinen kasvu, Koulutus yrittäjyyden edistäjänä, Monenlaiset oppijat, Monitaitoinen opettajuus, Oppilaitosjohtaminen, Oppimisympäristöjen muutos, Osaaminen näkyväksi, Opintopolut ja ohjaus, Tutkintorakenteet ja pätevyydet murroksessa, Työelämässä oppiminen
 
Hyvää tekevä puhujatoimisto - tilaa puhuja
Puhujatoimisto, jonka kautta löydät tilaisuuteesi puhujan tai esiintyjän. Rekrytoimalla puhujan kauttamme autat samalla kouluttamaan kehitysmaiden naisia ammatteihin. 
Jokaisen välitetyn puhujan välityspalkkiosta lahjoitamme naiselle koulutuksen ammattiin kehitysmaissa Naisten Pankin kautta.