<< Etusivulle
 
Linkkejä
 


 
Matkailu lapsen näkökulmasta on yleensä täysin erilaista kuin aikuisen silmin. Lapsi kokee laivamatkat ja vieraat maat aivan eri tavalla. Vilkaise matkapäiväkirjaa 4-vuotiaan vinkkelistä, miltä tuntuu laivan hytti ja merinäköalat. Tai hiekkarannat ja kylpylät.
Tai minkälaista on kesämökkeily Suomessa. Lomalla moni matkustaa mökille ja hyvin usein omalle sellaiselle. Grillaus, uinti ja saunominen ovat perinteisiä tapoja kesäloman viettoon. Ja unohtamatta tietysti marjojen poimintaa tai huussin tyhjentämistä. Ne kuuluvat yhtä lailla kesämökkimatkailuun.
Toki voit myös kysellä vuokramökkejä niitä välittäviltä yrityksiltä tai kalastusseuroilta. Jälkimmäisessä tapauksessa voit myös kysellä seuraan liittymisestä, se voi antaa kesäloman matkailulle ihan uusia tuulia.
 
Japan Rail pass - tilaa netistä
Japan Rail Passilla voi matkustaa melkein kaikilla JR (Japan Railways) junilla koko maassa, myös Shinkansen-luotijunalla. Tämä on halvin ja samalla tehokkain tapa matkustaa Japanissa.
Passi on voimassa 7, 14 tai 21 päivää ja se on hankittava Japanin ulkopuolelta. Japaniin saavuttuasi voit määritellä koska passisi astuu voimaan. Kannattaa hankkia 7 päivän passi, jos tänä aikana aiot matkustaa pidemmän matkan kuin Tokio – Kioto edestakaisin.
 
Japanin matkat ja Japani pakettimatkat
Lähde ryhmämatkalle lumoavan kauniiseen kirsikankukkien Japaniin!
Jos olette suunnittelemassa loma-, liike-, ryhmämatkaa tai suomeksi opastettua matkaa Japaniin, niin voitte kääntyä matkatoimiston puoleen. Saatte toiveidenne mukaiset järjestelyt ja myös japanilaiset majatalot voit varata matkatoimistosta. Lisäksi saat vinkkejä junapassin käytöstä.
Ryhmämatkat Eurooppaan, Pietariin, Tallinnaan ja koko maailmaan
Matkatoimisto räätälöi ryhmämatkan juuri teille. Kerää oma ryhmä ja pyydä tarjous kilpailukykyiseen hintaan matkatoimistosta. Parhaat ryhmämatkat alkavat sieltä!
Voit myös keventää työtaakkaasi ja antaa matkatoimiston etsiä parhaat hinnat ja reitit liikematkallesi. Sinä voit keskittyä omaan työhösi.