<< Etusivulle
 
Linkkejä
 

Matkailu ja lemmikit ovat harrastuksia, joihin suomalaiset uhraavat paljon rahaa. Varsinkin koirat ja kissat ovat lemmikeistä sellaisia, joihin uppoaa monelta suomalaiselta suuri osa kuukausipalkasta. Lemmikit ovat kuin perheenjäseniä, joten niille halutaan tarjota vain parasta. Moni miettiikin paljon ja tekee erilaisia vertailuja siitä, mikä ruoka olisi parasta omalle koiralle tai kissalle. Esimerkiksi viljaton koiranruoka on noussut hyvin suosituksi tuotteeksi, koska kaikkien koirien vatsalle ei vilja sovi. Yksi hyvä viljaton koiranruoka on www.petholic.net/tuote/clinivet-grain-free-chicken-2/.  Samoin kissanruoka on sellainen, johon halutaan panostaa. Niissä täytyy olla tarkka määrä energiaa ja ravintoaineita suhteessa kissan ikään. Pitää myös huomioida lemmikkieläimen ongelmat kuten virtsatieongelmat tai nivelrikko.
Lisäksi moni on alkanut panostamaan myös kissan ja koiran hampaiden hoitoon. Koiran hammaskiven ehkäisy on erittäin tärkeää, koska on huomattavasti helpompaa ehkäistä hammaskiveä kuin alkaa poistamaan jo syntynyttä hammaskiveä.
 
Matkoilla on tärkeää osata hyvin englannin kieltä, tai ainakin jollain tasolla. Monelta on päässyt englannin puhuminen unohtumaan kun ei ole tarvinnut koulun jälkeen englantia missään puhua. Onneksi nykyään on tarjolla paljon nettikursseja, jotta englannin opiskelu verkossa onnistuu helposti. Yksi hyvä on https://puhuenglantia.fi/.

Ja kun matkalle lähtee niin on syytä tarkastaa, että kaikki tarvittavat välineet on kunnossa. Matkalaukun on syytä olla ehjä ja toimiva. Se kannattaa tsekata jo silloin kun varaa matkan. On vähän ikävä yllätys huomata lähtöpäivän aamuna, että matkalaukku on rikki. Siinä tulee kiire ostaa uusi jostakin. Netistä löytyy laadukkaita ja edullisia matkalaukkuja  Moni ostaa nykyään sellaisen laukun, jonka saa viedä käsimatkatavarana lentokoneen sisälle, tällöin puhutaan ns. lentolaukusta. Niitäkin on paljon erilaisia.
 
Aina ei ole pakko lähteä Etelään lomalle, tai ylipäätään mihinkään ilmansuuntaan ulkomaille. Suomessakin on paljon nähtävää. Esimerkiksi Lappi on tuntureineen suosittu lomakohde talvisin. Moni suuntaa talvilomalla Leville ja laskettelun lisäksi yksi suosittu harrastus on moottorikelkkailu. Kelkkavuokraus Levillä onnistuu helposti ihan Levin keskuksen läheltä, kannattaa katsoa www.tokkasafaris.fi/. Moottorikelkan vuokraus on hyvä tapa nähdä Lapin tunturit ja luonto hyvin läheltä.


Matkailu lapsen näkökulmasta on yleensä täysin erilaista kuin aikuisen silmin. Lapsi kokee laivamatkat ja vieraat maat aivan eri tavalla. Vilkaise matkapäiväkirjaa 4-vuotiaan vinkkelistä, miltä tuntuu laivan hytti ja merinäköalat. Tai hiekkarannat ja kylpylät.
Tai minkälaista on kesämökkeily Suomessa. Lomalla moni matkustaa mökille ja hyvin usein omalle sellaiselle. Grillaus, uinti ja saunominen ovat perinteisiä tapoja kesäloman viettoon. Ja unohtamatta tietysti marjojen poimintaa tai huussin tyhjentämistä. Ne kuuluvat yhtä lailla kesämökkimatkailuun.
Toki voit myös kysellä vuokramökkejä niitä välittäviltä yrityksiltä tai kalastusseuroilta. Jälkimmäisessä tapauksessa voit myös kysellä seuraan liittymisestä, se voi antaa kesäloman matkailulle ihan uusia tuulia.
 
Japan Rail pass - tilaa netistä
Japan Rail Passilla voi matkustaa melkein kaikilla JR (Japan Railways) junilla koko maassa, myös Shinkansen-luotijunalla. Tämä on halvin ja samalla tehokkain tapa matkustaa Japanissa.
Passi on voimassa 7, 14 tai 21 päivää ja se on hankittava Japanin ulkopuolelta. Japaniin saavuttuasi voit määritellä koska passisi astuu voimaan. Kannattaa hankkia 7 päivän passi, jos tänä aikana aiot matkustaa pidemmän matkan kuin Tokio – Kioto edestakaisin.
 
Japanin matkat ja Japani pakettimatkat
Lähde ryhmämatkalle lumoavan kauniiseen kirsikankukkien Japaniin!
Jos olette suunnittelemassa loma-, liike-, ryhmämatkaa tai suomeksi opastettua matkaa Japaniin, niin voitte kääntyä matkatoimiston puoleen. Saatte toiveidenne mukaiset järjestelyt ja myös japanilaiset majatalot voit varata matkatoimistosta. Lisäksi saat vinkkejä junapassin käytöstä.
Ryhmämatkat Eurooppaan, Pietariin, Tallinnaan ja koko maailmaan
Matkatoimisto räätälöi ryhmämatkan juuri teille. Kerää oma ryhmä ja pyydä tarjous kilpailukykyiseen hintaan matkatoimistosta. Parhaat ryhmämatkat alkavat sieltä!
Voit myös keventää työtaakkaasi ja antaa matkatoimiston etsiä parhaat hinnat ja reitit liikematkallesi. Sinä voit keskittyä omaan työhösi.