<< Etusivulle
 
Linkkejä
 
 
Miesten vaatemuoti
Joillekin miehille se on itsestään selvyys, että julkisesti ei näyttäydytä ihan missä tahansa vaatteissa. Nämä henkilöt kuluttuvat hyvinkin paljon aikaa vaatekaupoissa. Ja sitten on niitä, jotka käyttävät vaatteita ihan sen takia ettei tulisi kylmä. Tässä on huomattavissa aluekohtaisia eroja hyvinkin paljon. Pääkaupunkiseudulla pukeutuminen ja vaatekaupat ovat yleensä hyvin erilaisia verrattuna sisämaan pienempiin paikkakuntiin.
Ja sitten jos mies päätyy vaatekaupoille automarkettiin, kuten monet tekevät, niin kannattaa tosissaan miettiä, ottaako mukaan sen alle kouluikäisen lapsensa. Sen kanssa kun jokainen kauppareissu on oma seikkailunsa, jonka jälkeen sitä aina lupaa, että ensi kerralla tulen yksin. Ovat nimittäin ovelia tyyppejä nuo kauppiaat. Ei ole sattumaa, että juniorin silmiin ja käsiin osuu kaikki ne ihanuudet siellä kaupassa kulkiessa. Kaikkien tuotteiden paikat kun on hyvin tarkkaan mietitty joka kaupassa. Kuten esimerkiksi se, että kun otat hyllystä jauhopaketin niin siinä silmiesi tasalla oleva paketti on kalliimpi kuin se lattian rajassa oleva vaikesti otettava jauhopaketti.
Tai ainahan voi tehdä vaateostokset ja muutkin ostokset netissä. Siinä on aina puolensa verrattuna kivijalkakauppoihin. Tietysti huonotkin puolensa on nettikaupoista tilaamisessa, mutta valintahan jää viime kädessä ostajalle.


  
Hääpuvut ja morsiuspuvut Helsinki
Tuotemerkki lanseeerattiin 2003 kun perustaja ja hänen aviopuolisonsa perustivat Helsinkiin uniikkeja morsiuspukuja, juhlapukuja, iltapukuja, juhla-asuja ja hääpukuja sekä niihin 
liittyviä asiakkaan toiveiden mukaan suunniteltuja varusteita valmistavan yrityksen.
Jokaisen hääpuvun ja tarvikkeen valmistus tehdään pääsääntöisesti käsityönä. Valmistuksessa käytetään hienoja materiaaleja isosta valikoimasta silkkiä, sifonkia, organzaa, satiinia, pitsejä.
 
Liikelahjat, mainoslahjat ja lahjatavarat
Valikoimassa muun muassa varavirta-akut, heijastimet, vaatteet ja muut liikelahjat. Meiltä saat kaikki giwe away tuotteet omalla painatuksella, yrityksen logolla ja haluamallasi tekstillä. Esimerkiksi mainoskynät löydät valikoimastamme.
 
Kampaamo Espoo, parturi Tapiolassa
laadukas ja trendikäs koko perheen parturi-kampaamo Tapiolassa Espoossa. Asiakkaita palvelemassa kolme hiusalan ammattilaista. Meillä on ratkaisu kaikenlaisiin hiushaasteisiin.
Värjäyksissä käytämme hellävaraista ja hoitavaa värisarjaa. Meiltä saat myös laadukkaat ripsipidennykset ja juhlameikit.
Kun haluat yksilöllistä ja ammattitaitoista palvelua kiireettömässä ympäristössä - Tervetuloa.
 
Turvakilvet, opasteet, kieltokyltit, poistumistie -kyltit
ja monet muut kilvet ja kyltit nettikaupastamme. Voit tilata kilvet omalla tekstillä tai valita laajasta valikoimastamme valmiit kyltit: muun muassa tupakointi kielletty, varo katolta putoavaa lunta, hätäpoistumistie, hengenvaara, kameravalvonta