<< Etusivulle
 
Linkkejä

Kampaamo Espoo
laadukas ja trendikäs koko perheen kampaamo Espoo, Kauniainen seudun asiakkaille. Asiakkaita palvelemassa hiusalan ammattilainen. Meillä on ratkaisu kaikenlaisiin hiushaasteisiin.
Värjäyksissä käytämme hellävaraista ja hoitavaa värisarjaa.
Kun haluat yksilöllistä ja ammattitaitoista palvelua kiireettömässä ympäristössä - Tervetuloa.

Ekologiset lastenvaatteet
Moni haluaa nykyään ostaa lapselleen ekologiset lastenvaatteet. Varsinkin ensimmäisen lapsen kohdalla ei mietitä yhtään vaatteiden hintaa tai mitään muutakaan toisarvoista asiaa. Pääasia on että lapsi saa päälleen parhaat mahdolliset vaatteet. Potkuhousut ja bodyt sun muut pitää olla viimeisen päälle laadukkaita ja ekologisia, mielellään luomupuuvillaa. Yleensä käy sitten niin, että toisen lapsen kohdalla jo vähän tingitään periaatteista, mutta siinä mielessä on hyvä, että ensimmäiselle on ostettu laadukkaat lastenvaatteet, koska ne ovat sitten edelleen ehjiä ja käyttökelpoisia kun toinen lapsi tulee.
 
Hiustenpidennykset netistä
Esim. EasiVolume HD 25cm: Voit puhaltaa kuivaksi, suoristaa raudalla, poimuttaa ja kihartaa. Lämpöä kestävä yksiosainen hiusleike antaa volyymia ja luo luonnollisesti tuuhean unelmiesi ilmeen. Nämä hiustenpidennykset voit tilata netistä. Suositellaan hennoille, ohuille hiuksille. Valikoimaan kuuluvat myös aitohiuspidennykset.
 
Parturi
palvelee asiakkaitaan vauvasta vaariin Riihimäen keskustassa. Parturilla yli 20 vuoden kokemus hiusten parissa työskentelyssä, joten ammattitaidolla hoituvat pystytukat, klassiset hiusmallit ja uusimmatkin villitykset. Myös hiusten värjäys ja parran muotoilu kuuluvat palveluun. Palvelee myös lauantaisin ja iltaisinkin onnistuu kun erikseen sovitaan.

Miesten vaatemuoti
Joillekin miehille se on itsestään selvyys, että julkisesti ei näyttäydytä ihan missä tahansa vaatteissa. Nämä henkilöt kuluttuvat hyvinkin paljon aikaa vaatekaupoissa. Ja sitten on niitä, jotka käyttävät vaatteita ihan sen takia ettei tulisi kylmä. Tässä on huomattavissa aluekohtaisia eroja hyvinkin paljon. Pääkaupunkiseudulla pukeutuminen ja vaatekaupat ovat yleensä hyvin erilaisia verrattuna sisämaan pienempiin paikkakuntiin.
Ja sitten jos mies päätyy vaatekaupoille automarkettiin, kuten monet tekevät, niin kannattaa tosissaan miettiä, ottaako mukaan sen alle kouluikäisen lapsensa. Sen kanssa kun jokainen kauppareissu on oma seikkailunsa, jonka jälkeen sitä aina lupaa, että ensi kerralla tulen yksin. Ovat nimittäin ovelia tyyppejä nuo kauppiaat. Ei ole sattumaa, että juniorin silmiin ja käsiin osuu kaikki ne ihanuudet siellä kaupassa kulkiessa. Kaikkien tuotteiden paikat kun on hyvin tarkkaan mietitty joka kaupassa. Kuten esimerkiksi se, että kun otat hyllystä jauhopaketin niin siinä silmiesi tasalla oleva paketti on kalliimpi kuin se lattian rajassa oleva vaikesti otettava jauhopaketti.
Tai ainahan voi tehdä vaateostokset ja muutkin ostokset netissä. Siinä on aina puolensa verrattuna kivijalkakauppoihin. Tietysti huonotkin puolensa on nettikaupoista tilaamisessa, mutta valintahan jää viime kädessä ostajalle.


  
Hääpuvut ja morsiuspuvut Helsinki
Tuotemerkki lanseeerattiin 2003 kun perustaja ja hänen aviopuolisonsa perustivat Helsinkiin uniikkeja morsiuspukuja, juhlapukuja, iltapukuja, juhla-asuja ja hääpukuja sekä niihin 
liittyviä asiakkaan toiveiden mukaan suunniteltuja varusteita valmistavan yrityksen.
Jokaisen hääpuvun ja tarvikkeen valmistus tehdään pääsääntöisesti käsityönä. Valmistuksessa käytetään hienoja materiaaleja isosta valikoimasta silkkiä, sifonkia, organzaa, satiinia, pitsejä.
 
Liikelahjat, mainoslahjat ja lahjatavarat
Valikoimassa muun muassa varavirta-akut, heijastimet, vaatteet ja muut liikelahjat. Meiltä saat kaikki giwe away tuotteet omalla painatuksella, yrityksen logolla ja haluamallasi tekstillä. Esimerkiksi mainoskynät löydät valikoimastamme.
 

 
Turvakilvet, opasteet, kieltokyltit, poistumistie -kyltit
ja monet muut kilvet ja kyltit nettikaupastamme. Voit tilata kilvet omalla tekstillä tai valita laajasta valikoimastamme valmiit kyltit: muun muassa tupakointi kielletty, varo katolta putoavaa lunta, hätäpoistumistie, hengenvaara, kameravalvonta